VCA Basis Cursus en VCA-VOL + EXAMEN

De VCA Basis cursus en VCA-VOL + examen volgt u als u moet kunnen aantonen dat u de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst. De cursus en het examen richten zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen. Bij het succesvol afleggen van het examen ontvangt u het B-VCA of VCA-VOL certificaat.

VCA–B en VCA-VOL diploma is 10 jaar geldig en is te gebruiken in Europa en alle delen van het Konningkrijk. Na het deelname aan het curssus van ca. 11 weken wordt binnen 2 twee dagen direct een examen afgelgd van 60 min.

Spesifike Curssus is op aanvraag aan wat u nodig heb op uw werk omgeven.Op basis van een gesprek kunnen wij een doelgerichte curssus voor u opstellen. Het basis van alle curssus is veiligheid en kennis over het materie die u het meest mee bezig is.

Een optimale voorbereiding om uw B VCA en VCA-VOL diploma te behalen
U start de cursus om 8.00, behandelt één van onze professionele docenten de benodigde lesstof die u moet beheersen voor het examen. Na elk hoofdstuk test u met oefenvragen of u de lesstof voldoende beheerst. Aan het einde van de cursus legt het B VCA of VCA-VOL examen af.

Les geld: Prijs op anvraag via mail
Lessen begin 14 en 15 Maart 2 dagen, 8 tot 12 uur of 13 tot 17 uur.

Prijs is inclusief:

  • de B VCA of VCA-VOL cursus;
  • certificaat;
  • Thee en koffie;

Direct boeken

U kunt zich via de knop Inschrijven of via de onderstaande cursuskalender direct aanmelden voor een VCA Basiscursus of VCA-VOL + examen.

DEZE CURSUS

Prijs op anvraag via mail: info@curacaoworksafety.com