VCA Basis Cursus + EXAMEN

De VCA Basis cursus + examen volgt u als u moet kunnen aantonen dat u de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst. De cursus en het examen richten zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen. Bij het succesvol afleggen van het examen ontvangt u het B-VCA certificaat.

VCA–B diploma is 10 jaar geldig en is te gebruiken in Europa en alle delen van het Konningkrijk. Na het deelname aan het curssus van ca. 11 weken wordt binnen 2 twee weken direct een examen afgelgd van 60 min.

Spesifike Curssus is op aanvraag aan wat u nodig heb op uw werk omgeven.Op basis van een gesprek kunnen wij een doelgerichte curssus voor u opstellen. Het basis van alle curssus is veiligheid en kennis over het materie die u het meest mee bezig is.

Een optimale voorbereiding om uw B VCA diploma te behalen
U start de cursus om 8.00, behandelt één van onze professionele docenten de benodigde lesstof die u moet beheersen voor het examen. Na elk hoofdstuk test u met oefenvragen of u de lesstof voldoende beheerst. Aan het einde van de cursus legt het B VCA examen af.

Les geld Fl. 1.750,-
Examen geld Fl. 175,-
Lessen begin 11 January en is 2 maal 4 uur per week, 8 tot 12 uur of 13 tot 17 uur.

Prijs is inclusief:

  • de B VCA cursus;
  • certificaat;
  • Thee en koffie;

Direct boeken

U kunt zich via de knop Inschrijven of via de onderstaande cursuskalender direct aanmelden voor een VCA Basiscursus + examen bij u in de b

DEZE CURSUS

Nafl. 1.750,-